Merida Silex este Bicicleta Anului pentru revista Offroad.cc!

„Fără îndoială Merida este cea mai subestimată marcă de biciclete din lume, iar lucrul ăsta nu are sens, dacă ne uităm la portofoliul de biciclete premiate, la toate disciplinele”. Așa începe articolul celor de la revista Offroad.cc în care au premiat cele mai bune biciclete ale anului.

Noua Merida Silex este exemplul clar, cu Matej Mohorič care a folosit-o, câștigând Campionatul Mondial de Gravel UCI. Noua Silex este disponibilă în mai multe variante de echipare, cele cu cadru din carbon având variantele 10K, 8000, 7000 și 4000 în timp ce modelele cu cadru din aluminiu sunt disponibile în variantele 700, 400 și 200.

„Silex este bine proiectată să facă față atât pe teren tehnic cât și pe asfalt, reușind să combine calitățile de concurs și agrement ale rivalilor, rezultatul fiind una dintre cele mai bune biciclete gravel de pe piață”, este părerea redactorilor de la Offroad.cc care au desemnat noua Merida Silex drept cea mai bune la categoria gravel.

Noua Merida Silex este disponibilă în România prin rețeaua noastră de comercianți, la prețuri între 6.090 lei 14.690 lei în funcție de materialul cadrului, nivelul de echipare și eventualele reduceri disponibile.