Noua Merida eOne-Sixty testată şi de off.road.cc

Bicicleta eOne-Sixty proaspăt lansată de Merida anul acesta, s-a dovedit a fi un real succes! Toate recenziile publicate de toate revistele de prestigiu din lume, şi inclusiv de revista românească dedicată bicicletelor electrice Electrobilke.ro, au confirmat ca noul mtb electric pentru enduro eOne-Sixty este cu adevărat ceea ce riderii căutau.

Merida-eOne-Sixty-10K-review-100.jpg

În cel mai recent test, revista Off.road.cc confirmă o dată în plus că mtb-ul construit de Merida este unul reuşit, prin nota finală pe care o primeşte, mai precis 4 din 5 stele, cu maxumum obţinut la categoria „Calitate”, adică 4,5 stele din 5!

Redactorii au apreciat cadrul rafinat din carbon care oferă greutate redusă şi manevrabilitate echilibrată, motorul Shimano pe care îl consideră excelent, dar şi opţiunea de a putea avea la tine o baterie de rezervă şi nu în ultimul rând faptul că modelul de top eOne-Sixty este echipat cu cele mai bune componente.

Recenzia a fost publicată în original pe off.road.cc şi poate fi citită în întregime aici.

Bicicleta Merida eOne-Sixty [2020] este disponibilă în România prin reţeaua noastră de comercianţi, în 3 variante de modele cu preţuri care variaza între 28.900 lei şi 34.500 lei.