Premiul întâi pentru Merida SILEX la Taipei Cycle d&i Award 2024!

 Noua Merida Silex era deja cunoscută pentru cât de potrivită este acestui segment al ciclismului, „gravel”. Multe publicații internaționale au publicat recenzii pozitive pe tema asta, încă de la lansarea bicicletei.

 

Însă astăzi a venit și recunoașterea juriului de la expoziția Taipei Cycle Design & Innovation, care au acordat noului gravel bike Merida SILEX medalia de aur!

 

Merida SILEX a fost aleasă dintre alte aproape 150 de biciclete din 12 țări participante împotriva cărora a concurat. La final doar 5 biciclete au intrat în finală, fiecare reprezentând cel mai bun produs din fiecare categorie. Merida SILEX a fost cea care a câștigat la categoria biciclete. Distincția, care are o istorie de 12 ani, este oferită doar bicicletelor care vin cu inovație excepțională.

 

Despre noua Merida Silex juriul a spus că este o bicicletă „sinceră de gravel, cu geometrie corectă, componente bine alese, detalii bine gândite și o paletă potrivită de culori din care poți alege. Este un produs foarte bine gândit, care își face treaba bine, fără să apeleze la scurtături”.

 

Noua bicicletă gravel Merida Silex este disponibilă în România prin rețeaua noastră de comercianți în variantele cu cadru din carbon sau aluminiu la prețuri între 6.190 lei 14.690 în funcție de componentele din echipare și materialul cadrului.